KOzmetika

kezelések, kozmetikumok, szempilla, szemöldök

A szemránc kezelése

A szemkörnyék problémáinak kialakulása nem csak a kortól, bőrtípustól, hanem az életmódtól, a környezeti hatásoktól és a lelki állapottól is függ. A kezdődő és már kialakult ráncok kezelésére ma már számos technika a rendelkezésünkre áll. A professzionális kozmetikai cégek és az orvos kutatók nagy hangsúlyt fektetnek a szemkörüli problémák megoldására.

TOVÁBB

LEGÚJABB Bejegyzések

A VITAMIN

2017 Május 11

a szem uv védelme

2017 Április 24

szempilla spirál

2017 Május 4

Szemtorna

Az arckifejezésünkben fontos szerepet játszanak a mimikai izmok. A tekintetünk az első dolog, amit a másik ember lát. Ez a benyomás meghatározó egy első találkozáson. A szem környéki bőr nagyon érzékenyen reagál a külső és belső hatásokra. Így nem csoda, hogy itt látszódik meg legelőször a szervezetünkben történő bármilyen negatív változás.

 

TOVÁBB

 

Botox hatású kozmetikumok

Sok nőnek okoz gondot az arcán megjelenő ráncok látványa. Viszont az is igaz, hogy sokan nem mernek, vagy nem akarnak plasztikai sebészhez fordulni. Inkább a kozmetikai eljárások között keresnek megoldásokat. Napjainkban az egyik sláger a botulinum toxin beinjekciózása a mimikai ráncokba, mely időlegesen megakadályozza az izmok mozgását, így érve el a bőr simaságát.

TOVÁBB

 

Fényvédelem a szem körül

A látásélesség legtöbbször fokozatosan, apránként romlik. Az ilyen változásokhoz hajlamosak vagyunk hozzászokni anélkül, hogy észrevennénk azokat. Érdemes tudatosan odafigyelnünk erre, egyrészt azért, mert a látásromlás akár komolyabb szembetegség jele is lehet, másrészt pedig a nem megfelelően korrigált látás a szem túlerőltetéséhez vezethet.

TOVÁBB

 

Szemöldökszedés

Az arckifejezés jellegéhez nagymértékben hozzájárul a szemöldök formája, vastagsága és elhelyezkedése. Az ívelt, de nem túl dús, nem túl ritka szemöldök az esztétikus. Akkor szép a szemöldök íve, ha az orrtőtől kifelé keskenyebbé válik. A szemöldök formázása szinte a napi teendők, közé tartozik, hiszen nap mint nap előbukkan egy-egy kósza szál.

TOVÁBB

 

A szemránc kezelése

A szemkörnyék problémáinak kialakulása nem csak a kortól, bőrtípustól, hanem az életmódtól, a környezeti hatásoktól és a lelki állapottól is függ. A kezdődő és már kialakult ráncok kezelésére ma már számos technika a rendelkezésünkre áll. A professzionális kozmetikai cégek és az orvos kutatók nagy hangsúlyt fektetnek a szemkörüli problémák megoldására. Olyan kozmetikai anyagokat, eljárásokat fejlesztenek ki, melyek látványosan csökkentik a ráncokat, hosszú időn át tartó hatással.

TOVÁBB

 

Bőrtípusteszt

Töltse ki a bőrtípus tesztet és megtudhatja, milyen szemkezelési eljárás felel meg az Ön bőrének!

TOVÁBB

 

A szempilla

A szempillák a szemhéj szélén, több sorban helyezkednek el. Legfőbb feladatuk a szem védelme a külső hatásokkal szemben. Emellett az esztétikai szerepük is jelentős. A szempillák szebbé tételéhez több technika is a rendelkezésünkre áll.

A ricinusolaj fényessé teszi a pillákat és a növekedésükre is pozitív hatással van. Mártson ricinusolajba egy szempillakefét, és naponta 20-szor simítsa vele végig a pillákat. A pillák gyökerei erősebbek lesznek, és szép fényt kapnak.

 

TOVÁBB

 

A szemlemosás technikája

Szemünk az egyik legérzékenyebb részünk az arcunkon. Ezért fontos a gondos ápolása, melynek legelső lépése a szem és szemkörnyék megtisztítása. A tiszta víz nem alkalmas a smink és a krémek eltávolítására, ezért a tisztító termékeket kell segítségül hívnunk.

 

TOVÁBB

 

Ebben a cikk kategóriában a szem egészségével foglalkozunk. Leírásokat találhat a leggyakoribb szembetegségekről, kezelési módjaikról. Olyan szemproblémákról, melyek még otthon is kezelhetők és olyanokról is, amellyel azonnal orvoshoz kell fordulni. Foglalkozunk a látásproblémákkal, a szemüvegekkel, kontaktlencsékkel. Tanácsokat kaphat a jó szemüveg kiválasztására. Bemutatunk olyan eszközöket, technikákat melyek látásjavulást eredményeznek. Megismertetjük néhány recept nélkül is kapható gyógykészítménnyel, melyek hatékonyan kezelik problémáját. És egy fontos témával, a szem védelmével is foglalkozunk.

 

 

navigáció

Egészség

Kozmetika

Orvosi technikák

Smink

Természetesen

Hol kapható

Budapesti üzletek:

1137 Budapest, Szent István körút 18.

1113 Budapest, Bartók Béla út 85.

1152 Budapest, Szentmihályi út 131.

1024 Budapest, Lövőház utca 12. 1. emelet