ORVOSI TECHNIKÁK

SZEMHÉJ PLASZTIKA, BOTOX, EGYÉB RÁNCTALANÍTÓ TECHNIKÁK

Botox a szem környéki ráncokra

A botulinum toxin, ismertebb nevén a Botox rendkívül sikeresen alkalmazható kozmetikai célokra. Az arc felső harmadában kialakuló mimikai ráncok elsimítására a legkevésbé megterhelő, biztonságos és hatékony eljárás. A botulinum toxint már a nyolcvanas évektől gyógyszerként használják a szemészetben és az ideggyógyászatban előforduló-izomgörccsel, fokozott izomtónussal járó-állapotokban.

 

TOVÁBB

LEGÚJABB Bejegyzések

A VITAMIN

2017 Május 11

a szem uv védelme

2017 Április 24

szempilla spirál

2017 Május 4

Szemöldökemelés plasztikai eljárással

A felső szemhéj lógásának sokszor az egyik oka az, hogy a szemöldök a homlok bőrével együtt megemelkedik. A szemöldökemelés nem tartozik a nagy műtétek csoportjába, helyi érzéstelenítéssel végzik. A beavatkozás lényege, hogy a szemöldökben vagy közvetlenül a szemöldök feletti metszésből egy bőrcsíkot távolítanak el a homlok bőréből és ezáltal a szemöldök feljebb kerül.

TOVÁBB

 

Szemhéjplasztika

A szemhéjplasztika az egyik leggyakrabban végzett esztétikai műtét. A felső-és alsó szemhéjjak feszesebbé tétele látványos eredményeket hoz. Megfiatalítja, és üdévé teszi a tekintetet.

A felső szemhéj korrekcióját akkor érdemes elvégeztetni, ha a bőr a szem nyitott állapotában rálóg a szempillákra vagy a meglazult bőr a szemöldök ív külső szélének megemelésével is ráncos marad.

TOVÁBB

Ebben a cikk kategóriában a szem egészségével foglalkozunk. Leírásokat találhat a leggyakoribb szembetegségekről, kezelési módjaikról. Olyan szemproblémákról, melyek még otthon is kezelhetők és olyanokról is, amellyel azonnal orvoshoz kell fordulni. Foglalkozunk a látásproblémákkal, a szemüvegekkel, kontaktlencsékkel. Tanácsokat kaphat a jó szemüveg kiválasztására. Bemutatunk olyan eszközöket, technikákat melyek látásjavulást eredményeznek. Megismertetjük néhány recept nélkül is kapható gyógykészítménnyel, melyek hatékonyan kezelik problémáját. És egy fontos témával, a szem védelmével is foglalkozunk.

 

 

navigáció

Egészség

Kozmetika

Orvosi technikák

Smink

Természetesen

Hol kapható

Budapesti üzletek:

1137 Budapest, Szent István körút 18.

1113 Budapest, Bartók Béla út 85.

1152 Budapest, Szentmihályi út 131.

1024 Budapest, Lövőház utca 12. 1. emelet